Over ons

Topcraft consoleboten en tenders

Sinds 1996 ontwikkelen wij consoleboten en tenders en inmiddels varen er al een ruime 5000 gelukkige Topcraft bezitters over de Nederlandse wateren. De ontwikkeling van de nieuwe modellen doen wij geheel zelf en de kwaliteit wordt constant door ons gecontroleerd zodat u uw boot vele tientallen jaren zonder problemen kunt gebruiken. Topcraft staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking, innovatieve ruime indelingen en dat tegen aantrekkelijke prijzen.

De Topcraft serie is leverbaar in modellen tussen 4.40 meter en 6.60 meter lang. Ook hebben wij een compleet nieuwe Classic lijn, dit zijn outboard sloepen welke worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die u van ons gewend bent, echter nu in een sloepenlijn tegen een uiterst concurrerende prijsstelling!!

Nieuw is de aluminium tender van Topcraft. Onverwoestbaar sterk en met uitstekende vaareigenschappen, zowel langzaam als snel varend stabiel op het water. Door het de boot geheel van aluminium te bouwen, is deze niet alleen licht, sterk en onderhoudsvrij, maar komt de boot al met weinig pk’s in plan√©.

Back to top